Sommarväder och gott

Vilket väder det var igår, söndag, och idag, måndag, högsommarvärme. Har ingen aning hur länge det ska hålla i sig men skönt är det.
Igår hade vi gudstjänst och temat för kyrkoårets söndag var "Hjälparen kommer", det var ju söndagen före Pingst och vi har just firat Kristi Himmelsfärd. Jesus var tydlig med det att lärjungarna/vi inte ska gå i egen kraft utan vänta och be tills vi blivit utrustade med kraft från höjden. Utan den Helige Ande finns det inget liv och vi kan inget göra, men med Anden är det liv och ingenting är omöjligt.
Vi pratade också om hur vi i nattvarden kan få uppleva Guds Ande och att ta emot vår Herre Jesus Kristus - oj,oj, en Frälsningsofficer som predikar om nattvarden - det måste du lyssna på :-)

Nog om det, resten av dagen fick tillbringas i solskenet och i skuggan. På Limhamns Torg har det i helgen varit Blomstermarknad, med mycket folk och härliga växter m.m. Några bilder därifrån bjuder jag på idag. Limhamns Mässingsextett spelade igår eftermiddag en stund för alla som ville lyssna.

God Bless!

Limhamns Mässingsextett

Åka häst och vagn kunde man också göra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0