Eld över Limhamn

Så var Pingsthelgen över med kampanjen Eld över Limhamn. Fredag kväll till söndag förmiddag varade den och fyra möten på olika teman hann vi med.
Det var väl inte den mest välbesökta kampanj jag varit på men stämningen var helig och Andefylld och vi som var där, var säkert det av minst en orsak i alla fall.
Andreas, som var en av talarna, sa att detta är bara början på vad Eld över Limhamn kommer att betyda. Så det blir spännande att se. Gud är ju ändå störst!
Under söndagförmiddagens gudstjänst, just efter lovsången Tor på Jesus, kommer en lite Guds soldat inspringandes med ett plastsvärd och Frälsis-keps på sned. Perfect timing :-)

En Guds soldat!

Tack till Linnékyrkan som upplät sina lokaler åt oss fredag och lördag, då våra egna var uthyrda. Vilket bra ekumeniskt samarbete vi har ;-)

Mackan Andersson och Andreas Green ledde och talade under hela helgen och Olivia Alhbin och Mackan spelade till alla sångerna, gitarr och trummor. Bra där!
Andreas talade på söndagen på temat: Tro på Jesus, och det var den enda predikan vi kunde spela in, så den finns här.


Andreas predikade söndag förmiddag

Så går vi vidare i vardagen. Idag var det som vanligt på måndagar Öppen Förskola, alltid lika roligt.
Till helgen fred-lörd har vi avslutningsläger med Bully Proof i Höllviken. Hoppas på forsatt fint väder och ännu en härlig helg.

God Bless!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0