Sommaren närmar sig

Förra helgens Bully Proof läger i Höllviken var verkligen en succé. Vädret var väl sådär, men alla trevliga människor och allt roligt och alla fina samtal gjorde det hela till en super-helg.
Tack alla som var med.
Sedan gick veckan som vanligt med de vardagliga aktiviteterna. Man märker att det snart är skolavslutning, då inget schema är som det ska och skolungdomar syns överallt ;-) Studenter vimlade det av förra veckan och jag antar att fler skolor är på gång. På torsdag är det i alla fall skolavslutning och sedan är det officiellt sommarlov.
Vi slutar Öppna Förskolan först måndagen den 18/6, men då blir det lite extra festligt i alla fall.
Mackan Andersson kommer att vara kåransvarig här från och med 2/7 - 12/8 så kåren stänger inte under sommaren. Program och schema för de veckorna återkommer vi till, men kolla gärna in hemsidan då och då.

Igår, söndag, på gudstjänsten pratade vi om Bergspredikan. Det fortsätter vi med nästa söndag, så kom gärna du också då. Lyssna på predikan från igår här.
Bergspredikan är många gånger ett missförstått och feltolkat avsnitt och därför svårt att riktigt prata utifrån det på ett positivt sätt. Å andra sidan finns det flera sätt att närma sig texten här och se att det hela är en beskrivning på hur vi som Jesu lärjungar är menade att leva bland andra människor och inför Gud. Inte som något ouppnåeligt ideal som vi kanske kan sträva mot men inte uppnå. Nä, det här är spännande och du gör väl i att lyssna och att komma på söndag kl.11.00

God Bless!

Gruppbild från lägret. Barnen med sina diplom och ledarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0