Ordets görare....

Det var ett tag sedan bloggen uppdaterades och även ett tag sedan predikan spelades in. We're back!
I söndags bestämde vi oss för att faktiskt inte ha gudstjänst här på kåren utan tillsammans åkte vi till Templet i Köpenhamn för att fira gudstjänst. Mackan Andersson, vår kadett ;-), skulle predika och det skulle vara soldatinvigning, så vi slöt upp och var med.
Vilken härlig upplevelse! Traditionell gudstjänst med hornmusik och sångkör, blandat med lovsång. En ung kille i hornmusikkåren bar sin uniform för första gången och blev invigd till soldat, vilket naturligtvis är fantastiskt att få vara med om. Något som gjorde starkt intryck på mig var dock vittnesbördsstunden. Mötesledaren lämnade mikrifonen öppen för vem som ville säga något om livet med Jesus och folk stod på kö och bokstavligen sprang fram till plattformen för att ingen skulle hinna före :-D, helt otroligt. Så glad man blir!

Mackan predikade sedan kort och koncist utifrån Jakobs brev där det står om att vi behöver vara Ordets görare, inte bara dess hörare. Och visst är det så - lever vi inte ut tron i det vi gör, i våra liv, förblir den död och vi glömmer vår identitet i Kristus.

Nästa söndag är vi tillbaka på kåren med gudstjänst kl.11 och innan dess kör vi som vanligt på med Öppna Förskolan, som vi hade idag och har på torsdag 10-13 och BullyProof 17-19 också på torsdag.

God Bless!

Snart är det dags - boka plats!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0