Soul Salvation Night

Nu är det på allvar! Om en månad är det dags för Kickoff inför Julgryteinsamlingen och på Limhamnskåren har vi verkligen satsat i år. Vi satsar att kunna samla in 50000 kr i grytan, vilket är 5ggr så mycket som de senast åren, men i år har vi stor tro för att det kommer att funka för nu är vi flera som engagerar oss och vi har ett bra mål att samla in till, nämligen projektet Vändpunkten som är ett socialt arbete som kommer att dra igång på kåren efter nyår till glädje för många människor - mer om detta vid senare tillfälle. Naturligtvis kommer en del av pengarna också att gå till vårt Öppet Hus på Julafton, där alla som vill är välkomna.
Hur som helst, för att gå ut starkt och sedan öka, har vi en Kick Off koncert den 26/11 kl.19.00, med namnet Soul Salvation Night. Det är Jonas Wernefort (som också är igångsättaren av Vändpunkten) som dragit ihop ett helt coolt gäng med musiker som alla uppträder helt gratis för att samla pengar til julgrytan. Vi blir sponsrade med affsicher från Royal Tryck på Limhamn och Jan-Tob Spel & Tobak kommer att sköta försäljningen av biljetter fr.o.m. den 2/11. Begränsat antal platser så det är först till kvarn.... Biljetterna kostar bara 50 kr och det kommer att säljas kaffe med tilltugg på plats. Insläpp från kl.18.00.
Detta är en kväll du inte vill missa, det kan jag lova! Det finns rätt mycket jag inte vill missa på kåren, men detta är jag helt säker på att alla vill vara med på, så prioritera nu detta i almanackan. Tänk, 50 kr för en koncertbiljett - det får du knappt en fika för på stan. Så gå till Jan-Tob och köp din biljett fr.o.m. onsdag eller kom till oss på kåren och köp en, vi har några där.

Glöm se'n inte de övriga tillfällena att titta hit - Hallowenfesten på måndag, Hela Människan Dag den 12/11 och Prylmarknaden den 19/11.

God Bless!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0