Believe it - or not...

Idag samtalade vi om tro på Gudstjänsten. Alla använder vi oss av tron varje dag. Om vi inte trodde att stolen skule hålla, så skulle vi inte sätta oss på den etc. Vi kan tro att vädret ska blir bra och vi kan tro att det vi har planerat ska bli av.
I Bibeln står det mycket om tro, från GT till NT är det fullt av tro i Bibeln, men också tvivel. Det går liksom hand i hand, men alla storverk kommer från någon som trodde starkt på det den gjorde. Och alla har rätt att misslyckas, för vi är ju bara människor och det vi misslyckas med, det lyckas Gud med. Men vi behöver våga tro och våga ta steg i tro, steg som leder ut i okänt land, livet blir mycket mer spännande då :-)
Lyssna på hela predikan här.

Efter gudstjänsten dekorerades lokalen inför Halloween/Höstfesten imorgon kl.10-13. Glöm inte att komma då. Nettan har bakat roliga muffins och fixat jättefint. Det blir en sångstund med lite Halloween-tema, men det blir inte läskigt, bara roligt. Jag tänker komma utklädd, gör du det också!! Johanna har övat på både mig och Gabriel inför ansiktsmålandet, så det blir också spännande.
Kom och festa med oss imorgon.

God Bless!


Värre än såhär blir det inte imorgon :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0