There will be a day......

Domsöndagen, sista söndagen på kyrkoåret och nästa söndag börjar det om igen med första advent.
Igår hade vi Prylmarknad/Loppis och det var mysket folk som kom och fyndade, fikade och trivdes. Jättetrevligt!
Nu får det vara med prylmarknader till februari så folk har hunnit få lite pengar igen ;-)

Idag, är det som sagt, Domsöndagen. Många kyrkor har valt att ha familjegudstjänster idag, vilket kanske kan vara kul, men gör man det för barnen och familjernas skull eller för att slippa predika om domen och Jesu återkomst? Tja, jag vet inte. Jag har aldrig haft familjegudstjänst på domsöndagennoch inte heller var det så idag. Dagens predikan hölla av Mackan Andersson och han hade till och med på Facebook utlovat ett "angry-face" - tyvärr var det ingen av oss som var där som fotade hans arga ansikte, kanske för att ingen märkte det...:-)
Men det var i alla fall en fantatisk predikan om hur arg man kan bli över alla dessa orättvisor som vi får höra om eller rent av vara med om varje dag och att det vi har att kasta oss på är texter som 1Kor.15:22-28 att det ska komma en dag då Gud gör slut på alla orättvisor. Till och med döden kommer att besegras och all ondska försvinna och alla knän böjas för Jesus och Hans kärlek omsluta allt och alla. Jag rekommenderar att du laddar ner och lyssnar på predikan här.

Morgondagen inleds med Öppen Förskola och då gästas vi av Jenny Nordin som har med sig kläder från Blingo. Ekologiska, fina barnkläder och damkläder, till 40% rabatt. Kl.10-13 är det öppet och efter sångstunden som börjar kl.10.30, är det fritt fram att kolla igenom och prova kläder för dem som vill samtidigt som vi fikar.

Sedan fortsätter veckan med förberedelserna inför Soul Salvation Night, på lördag kl.19.00 - missa inte att köpa biljetter på Jan-Tob och var med på en fantastisk upplevelse.

Gudstjänsten nästa söndag firar vi kl.11.00 i Linnékyrkan tillsammans med dem och eftermiddagen blir det Street Church och Julgryta ute på RF Bergs Plats under Julskyltningen.

Som sagt, nu är det en del att stå i. 

God Bless!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0