Soul Salvation Night och Ett Nådens År

Tänk att den är över nu - Soul Salvation Night - och vilken succé det blev, helt fantastiskt!!
Ca 150 personer samlades i Limhamnskårens lokaler igår kväll för att avnjuta en hejdundrandes koncert med Dr. Sly & The Screaming Buffalos och med gästartisterna Anders Norman, Jenny Blue och Sir Jörgen Åsling. Att alla dessa fantastiska musiker gjorde detta gratis till förmån för Julgrytans insamling, för projektet Vändpunkten, för julafton och för de behövande som vi möter.
Ja, ni som inte var där missade verkligen något spektakulärt, något vi absolut kommer att spinna vidare på, något heligt och värdefullt. När Jonas Wernefort (Dr. Sly :-) och Jenny Blue på slutet sjöng Lina Sandells "Blott en dag" var det så att alla hår på hela kroppen reste sig och inte ett öga var torrt. Så underbart. Att Jonas sjöng på skånska gjorde bara det hela så mycket bättre.
Ett stort Tack måste vi också säga till alla som på ett eller annat sätt hjälpte till med allt det praktiska, inköp, försäljning av fika, biljettförsäljning , garderoben, fotograferande och filmande m.m. Allt sådant som sker lite mer i bakgrunden, men utan vilket inget skulle funka. TACK!

Några youtubeklipp från kvällen:
http://www.youtube.com/watch?v=hHyLIdwqXRs

http://www.youtube.com/watch?v=eRKwSn_Vk_8&feature=related

Ja, och de här var bara några få minuter av en fantastisk kväll.

Idag firade vi Adventsgudstjänst tillsammans med Linnékyrkan hos dem. Mackan läste bibelordet, Rosi hade ett inslag för barnen där det var lejon runt julkrubban...? och jag hade förmånen att predika, förkunna ett Nådens År för folken. Så snart jag fått inspelningen av predikan lägger jag ut den på kårens hemsida som vanligt.

Jesus förkunnade fred och fird, frälsning och upprättelse och det är vårt uppdrag också.
Vi ska predika ett Nådens år. Året som ligger framför oss, kanske det kan bli ett Nådens år för oss och våra medmänniskor här på Limhamn. Då människor får möta Jesus. Bli frälsta, få sina synder förlåtna. Bli botade, befriade, upprättade till ande, själ och kropp.

Nu går vi framåt, in i en ny vecka med nya möjligheter.
God Bless!

Några lejon på dagens gudstjänst :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0