Gideoniter, himlen och ostkaka


Ja, idag på gudstjänsten hade vi besök av Henrik Edenhorn från Gideoniterna
Det är alltid spännande att höra vad deras bibelspridande gör med människor. både i vårt eget land, men också i många andra länder. Visst kan en människa möta Jesus, bli troende, bara genom att läsa Bibeln :-)

Temat för söndagen är Vaksamhet och väntan. Vi väntar på att Jeus ska komma tilbaka och ställa allt tillrätta och vi väntar vaksamt och med glädje. En aktiv väntan, där vi inte sitter och rullar tummarna utan där vi lever för och arbetar för Guds Rike och delar med oss av det goda vi fått. Lyssna på hela predikan här.
Vi fick också väldigt gott fika - hembakad ostkaka med grädde och bär. Sämre har man ju smakat :-)

En annan dag som var god var gårdagen då vi åter hade en Hela Människan Dag. Speciellt gott var spa-stunden som Camilla Allgullande höll i och som bara innehöll helt naturliga och ekologiska produkter. Hom kommer från årsskiftet att sälja sådana via sin hemsida som också kommer upp då och det är alltså HELT naturliga produkter. Inte sådana som kallar sig ekologiska och ändå har en massa konstigheter i sig.
Vi fick sitta med fötterna i ett välluktande badsalt med rosenblad i och efteråt smörja dem med kakaosmör.
Flera av de olika produkterna doftade just choklad och kokos samt lavendel, jasmine, citrus etc. Det doftade gott i det rummet länge efteråt också :-)
Nu blir det inte någon Hela Människan Dag förrän i januari. December är så fullbokad så det får inte plats, men vi kan ju ha julafton som en dag för Hela Människan, he, he. Där får vi ju både mat och dryck, gemenskap, glädje och andakt. Det kan ju inte bli bättre.

Imorgon börjar en ny vecka med allt vad det innebär. Öppen Förskola 10-13 i alla fall.
Och på lördag, den 19/11 är det Prylmarknad/Loppis kl.10-14 - sprid gärna ut det.

God Bless!


Vissa nöjde sig inte med fotbad på Hela Människan Dagen :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0