Se inte så sur ut...

...ja, så kan man kanske benämna Mackans predikan idag - lyssna här. Ett samtal omkring fastan och att Jesus uppmanar oss i Matt.6:16ff att när vi fastar ska vi inte se dystra ut som hycklarna,utan vara glada och trevliga och klä oss till fest. En bra uppmaning, tycker jag. Det finns så mycket annat elände man kan vara dyster över, men att fasta - att avtå från något till förmån för någon eller något annat, att tillbringa mer tid med Gud i det fördolda - det är glädje och en förmån.

En glädje och förmån var det också att vara ute några timmar med Street Church igår förmiddag. Solen sken och massor av människor var ute och verkade glada av vårkänslorna, och jag hade helt klart för mycket kläder på mig. Flera goda samtal blev de också och biblar och bibelord fick nya ägare.

I eftermiddag kom Rosi och tonåringarna hem från ungdomshelgen i Halmstad. Nöjda var de men mycket trötta - precis som det ska vara :-)

Så börjar en ny vecka imorgon med de vanliga aktiviteterna och på lördag, den 2/4, är det dags igen för Prylmarknad/Loppis - Kom och fynda.

Ha en underbar vecka.

God Bless!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0