Ett NYTT tillsammans

Igår var det Pingstdagen, den kristna kyrkans födelsedag, då Anden föll över lärjungarna och de, efter att ha varit rädda och gömt sig för folket, plötsligt blev modiga och vittnade om Jesus - dessutom på alla möjliga språk som de inte ens lärt sig :-) Hur coolt är inte det...
I och med Pingtdagen skapade Gud ett Nytt "tillsammans". Kyrkan ska vara en familj, en gemenskap, ett tillsammans, annars blir det ingen kyrka, ingen församling. Guds Ande ÄR gemenskap. Mackan predikade om detta och lyssna på predikan här, så får Du helheten.

Den här veckan är en sådan vecka då det händer mycket runt omkring oss. Det är skolavslutning på fredag så studenter springer ut varje kväll i veckan, tror jag. Det är klassfester och andra tillställningar runt omkring och på lördag har i ju "Stayin' alive - Stayin' in love" i Höllviken, par-dagen som kommer att bli såå bra. Det finns platser kvar om ni vill. Bara kontakta mig.
Vi har terminsvslutning med Öppna Förskolan nästa måndag, den 20/6, kl.10-13. Då blir det lite extra festligt, så missa inte det.

Ha en fin vecka

God Bless

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0