Nytt vin.......

.....i nya (förnyade) vinsäckar, sa Jesus att det skulle vara. Och tänk om det är så att det kan behövas nya (förnyade) ramar, strukturer, tankar och sinnen för att Gud ska kunna hälla i nytt vin = nya välsignelser, nya människor, nytt liv, nya möten och upplevelser. Kanske är det så för oss här på Limhamn och det är det som visar sig nu. Och kanske är det så för hela Frälsningsarmén i Sverige, som förnyat hela organisationen och nu börjar få se nya välsignelser på alla möjliga plan.
Gudstjänsten idag handlade om det och den korta predikan kan nu lyssna på här.
Vi hade en bön - och lovsångsgudstjänst med bönestationer och vi behöver be och lyssna mycket till Gud och vara massor i Hans närhet och vilja så att de nya "vinsäckarna" kan förbli mjuka och smidiga att hälla i "nytt vin" i.

Gårdagen var en Dag för Hela Människan igen med Tikva, mini-spa, god mat, gemenskap, samtal, möjlighet till massage och spikmatta och med en avslutande stillhetsandakt. Jesus tog hand om hela människan och det är vårt uppdrag också. Frälsningen, helandet, upprättelsen gäller hela människan, inte bara anden.
Hela Människan dagar kommer vi att ha en gång i månaden och nästa blir den 12/2. Planera in redan nu!

Imorgon kommer skådespelaren Annette Lindén med sina dockor och figurer till Öppna Förskolan och ger "En buskul föreställning". Den börjar kl.10.30 - alltså när sångstunden brukar börja. Det blir säkert jättekul!

Ha en underbar vecka. Vi hörs igen.
God Bless!

Tikva


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0