Vilken vecka!

Veckan som gick var verkligen lika intensiv som vi väntade oss och ändå helt fantastisk.
De nya aktiviteter som började var After Work Avslappning på onsdagen och Bully Proof på torsdagen. Och så hade vi Loppis i lördags.
Avslappningen i onsdags var hur skön som helst och fler måste absolut prova på detta. Vi var fem stycken och alla tyckte det var så skönt. "Precis vad jag behövde" sa en av deltagarna. "Tänk, jag duger!" Så kom på onsdag kl.18 börjar vi. Kommer du lite tidigare hinner du sitta ner och ta en kopp te också. Vi är i källaren så gå in det hållet.

Torsdagens Bully Proof var en riktig höjdare! Gruppen blev ju full och alla kom - nu har vi beställt mer matta och på torsdag flyttar vi upp i stora lokalen :-) Föräldrar och barn tränade tillsammans och fick lära sig första reglerna i Bully Proof programmet och Spider Kid- greppen. Så kul vi alla hade och så bra det var. Tänk att få vara med och påverka samhället genom att på ett roligt sätt motverka mobbning.

Så var det Loppis i lördags och vi hade hyrt ut 10 bord och alla hade massor av olika saker att sälja. Under dagen (10-14) kom ca 150 pers. och fyndade och en del köpte fika och stannade en stund. Vi hade en riktigt rolig och trevlig dag och fick även här några bra samtal. Ett var så bra att hon ska komma på mars månads Hela Människa Dag :-) och en av lördagens kunder kom på gudstjänsten igår! Wow, säger jag! Loppis....... det är inte bara köp och sälj, Gud verkar även där - in mysterious ways..... Gudstjänsten igår hade temat: Tacksamhet och Mackan ledde en tillsammans-predikan som du kan lyssna på här. Vi har alla något att vara tacksamma för om vi bara tänker efter.

Så är vi inne i en ny vecka med nya utmaningar och nya glädjeämnen. På torsdag kommer ägaren till företaget Sisascosi och visar barnkläder på Café (bus)Fröet. Etfer sångstunden som är kl.11 har hon massor av kläder till otroligt billiga priser att visa och sälja.
På lördag är det Hela Människan Dag igen, kolla mer på hemsidan.

God Bless!
 
Bully Proof                   Loppis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0