Mer än 32000......

Nä, inte julklappar, men kronor i julgrytan!!!
Idag rämnade vi ihop det vi fått in hitintills. Vi vet att det blir några hundralappar till, men vi har alltså i år fått in dryga 32000 kronor i julgryteinsamlingen på Limhamn. Helt fantastiskt!! Mer än 3 gånger så mycket som vi brukar få in. Men så har vi ju satsat också förstås. Stort TACK till ALLA som på något sätt bidragit till detta underbara. Desa pengar kommer i huvudsak att gå till Projektet Vändpunkten, arbetet bl.a. med människor som hamnat mellan stolarna, sjukskrivna, arbetslösa etc. Läs mer här.

Förutom dessa pengar fick vi mycket hjälp till julafton från flera butiker på Limhamn, i form av mat, godis, hudvårdsartiklar etc. Det kommer ett utförligare tack senare.

Så fick vi ju julklapparna från hotell Clarion Temperance. Förra året fick vi 500 st. I år hade de samlat in över 1800 klappar. Helt otroligt. Organisationen Soppa För Värme fick en hel del av dessa klappar, så ock Frälsningsarmén Malmökåren. Vi har lämnat på barnmedicinska avdelningen på sjukhuset och ska distribuera ut till flera platser snarast. Det är ju faktiskt så att året innehåller 12 månader och en present i fabruari kanske ger mer eller i alla fall lika stor glädje som en julkapp på julafton.

Julafton var en fin samling på kåren med barn i alla åldrar, från 1 - 78 tror jag :-) Tack även där till alla som hjälpte till och som skänkte olika saker.

Guds välsignelse till er alla!

Välkomnande till julafton

En bråkdel av de julklappar vi fick

Mums mums

Kalle Anka mys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0