Från Mörker till Ljus

Jesus är uppstånden - Han lever!! Halleluja!!
Ja, idag fick vi alla som hade slutit upp på Limhamnskåren, showen Från Mörker till Ljus med Mackan Andersson och Samuel Varg Thunberg. En fantastisk show om död till liv, mörker till ljus. Stackars er som inte var där ;-)
Mackan inledde med en stund standup så vi fick skratta så stolarna hoppade och sedan kom Samuel och visade sina färdigheter i mentalism/illussionism och på en underfundigt sätt berättade han det glada budskapet om Jesus som befriar oss från döden och mörkret och vi får gå in i Hans frid och frihet.
Showen avslutades med att Mackan hade en kort andakt som ledde in i sången "Nothing else matters" (Metallica) som spelades av bandet (Mackan, Olivia, Johanna, Jesper) och de gjorde det super bra!! Jesper är den nyaste gitarristen, som endast spelat i 9 veckor och var med och spelade idag. Bra jobbat Jeppe!!
Fikat som följde var inte fy skam. Nettan och Katja hade bakat morotskakor med frosting och marsipan-morötter och kladdkakor med vispgrädde. Det var verkligen en festlig förmiddag på många sätt.

Vi gillar att festa på Limhamnskåren och redan nästa söndag är det dags igen. Då är det Familjefest kl.11 med "Vipp-på-rumpan affären", dockteater, ösiga barnsånger med bandet Dog Collar och festligt fika. Ett måste alltså! Då blir det rockiga kläder igen :-)

Ha en underbar vecka!
God Bless

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0