Vilken helg!

Wow, Prylmarknaden igår blev verkligen en succé! Lokalen full av folk som trivdes och hade roligt. Det var 12 bord uthyrda och massor av olika saker som såldes. Några sålde mer och andra mindre, men alla hade en fin dag och det blev massor av riktigt bra samtal och nya kontakter. Det var dessutom människor i alla åldrar, från den yngste i barnvagnen till den äldste med rollatorn. Ett par av Chilloutens ungdomar hjälpte till att sälja fika och hade också en rolig dag. Det var som en stor gudstjänst där vi fick dela livet och dela med oss av våra erfarenheter med Gud med andra människor som inte vanligtvis går i kyrkan eller så. Härligt.
Nu blev det en hel del barnkläder; barnsaker och leksaker kvar för både Nettan och Rosi så på Café Smulan på torsdag den 7/10 kl.10-14 har vi en liten BARNLOPPIS!!! Så sprid det till alla som kan vara intresserade. Fantastiskt gott fika är det ju också alltid på Caféet :-)

Så idag hade vi en annan slags gudstjänst, i lite mindre skala runt kaffebordet, med gott fika, sång, bön, predikan och samtal. Vi fortsatte med Växtkraft-temat, idag del 4, så det var näst sista gången idag.
Godhet och Trofasthet var dagens frukter och här är predikan att lyssna på eller ladda ner.

Så imorgon är det åter en ny vecka och Öppna Förskolan, jätteroligt!

God Bless!

Prylmarknaden
 
Barn på väg efter rytminstrumenten :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0