Street Church, Ödmjukhet och Självbehärskning

 Lördagen inleddes med Street Church på Limhamn, vilket var en härlig förmiddag med sol (som faktiskt var varm) som sken från en klarblå himmel, musik på CD-spelaren, kaffe, kakor, biblar och bibelord som delades ut, mycket folk ut och alla var glada och trevliga. Man får verkligen ta vara på brittsommar-dagarna så länge de varar.

Söndagen inleddes med dimma, ute alltså, och verkar avslutas likadant.
Gudstjänsten innehöll sista delen av serien Växtkraft, om Andens frukter och idag var det Ödmjukhet och Självbehärskning. Lyssna på eller ladda ner predikan här.
Vi hade dagen till ära också fruktsallad till kyrkkaffet, med vispgrädde förstås :-) Det var uppskattat kan jag säga, inte en droppe kvar av något. Gudstjänst är i sanning en fest!

Veckan som ligger framför är också innehållsrik. Öppen Förskola i morgon; Café Smulan på torsdag, som får besök av Lotta från Lollopard, som kommer att visa nya höstkollektionen, så missa inte det och ta en god fika samtidigt. 10-15 är det öppet och Lotta kommer att vara där ca 11-13.
På lördag, den 16/10, är det Limhamnskårens tur att vara länken i FA:s 24/7-bönekedja, och vi är ansvariga för timmarna 00.00 - 24.00. Tyvärr saknar vi ännu bedjare från 00.00 - 05.00, samt 07.00-08.00. Vi du vara med och be då så ring mig (Monica) 070-53 86 316, så skriver jag in dig.

Och nästa söndag är det gudstjänst igen och vi får besök av Gideoniterna. Mackan Andersson kommer att predika då.

Så, gå med Gud, tills vi hörs igen.

God Bless!
 
Street Church på Limhamn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0