Bana väg för Herren

Igår - Street Church på Limhamn på förmiddagen. Ljuvligt, med plusgrader, kören Mixtus Cantus som gick runt på Limhamn och sjöng på olika platser samt många sköna människor som kom och drack kaffe och ville prata. "Världen idag"s julbilaga gick som smör i solsken och biblar och bibelord fann nya ägare. Ett perfekt sätt att tillbringa dagen för tredje advent då temat är: Bana väg för Herren, det var vad vi gjorde igår och jag hoppas hjärtan öppnades lite mer för vad/vem Julen handlar om.

Idag då var det Mackan som predikade på gudstjänsten på just temat Bana väg för Herren. Hur kan vi bana väg för Herren i oss själva och i andra människor - ja, lyssna här och begrunda, det är kanske inte så svårt i alla fall om du själv lever nära Jesus.

Imorgon, 13/12, är det avslutning för Öppna Förskolan kl.10-12 och juluppehållet varar sedan till den 10/1 då vi startar igen. Under veckorna som ligger framför kommer ju bl.a. julafton då vi har öppet 14.30-20.00 med gemenskapsjul. Kolla hemsidan för mer info om det.

Nästa söndag, den 19/12 kl.16.00 Sjunger vi in julen på Frälsis tillsammans med Limhamns övriga församlingar. David Sirviö från Wesleykyrkan predikar och alla medverkar med något.

Ha en bra vecka.
God Bless!

Stämningsfullt på Street Church

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0